Enkele keren per seizoen spelen we een wedstrijd of een toernooi tegen andere recreantenteams.

gepland

-  even niets

gespeeld

Ruime winst Appel&deJong/HO!?! op Ovéra Almen.

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen speelden de vrouwen en mannen van Appel&deJong/HO!?! in sporthal De Kei tegen het pas opgerichte recreantenteam Ovéra uit Almen. In de eerste periode kwamen beide ploegen wat moeizaam tot scoren, wat resulteerde in een 8-4 voorsprong voor het thuisspelende team. In het tweede kwart ging Ovéra over op een man-to-man verdediging, maar zonder succes. Appel&deJong/HO!?! scoorde elke minuut, waarmee een ruststand van 28-9 werd bereikt. In de tweede helft deden de gasten er alles aan om de achterstand niet verder te laten oplopen, wat resulteerde in een 37-17 stand bij het einde van de derde periode. Ook in de eerste vijf minuten van de vierde periode kon de thuisploeg niet verder uitlopen, maar in de resterende speeltijd speelde Ovéra op zich goed, maar had de nodige pech met scoren. Met 12 punten op rij bepaalde de thuisploeg de eindstand op 62-28 in een recreantenbasketbalwedstrijd zoals die hoort te zijn: sportief en gezellig. Appel&deJong/HO!?! speelt tot en met eind juni elke woensdagavond in sporthal De Kei recreantenbasketbal en start begin september weer met het nieuwe seizoen.